Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/voldstedgaard.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/voldstedgaard.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Voldstedgaard Herregårdspension

Adresse: Virketvej 42, 4863 Eskilstrup    Reservationer +45 30 44 89 78

Om Voldstedgaard

Voldstedgaard Herregårdspension


Voldstedgaard er en gammel herregård, med grønne marker og frodig skov som den nærmeste nabo.

Her er dejligt fred og ro, og er du til lange gåture i den skønne danske natur vil Voldstedgaard Herregårdspension lige være noget for dig. Kunne man tænke sig et mere aktivt ophold, ligger vi lige ved siden af Falster Golfklub. Vi har mulighed for at booke baner for dig til en god pris.

Der er morgenmad med i prisen på alle vore værelser, men her udover kan vi tilbyde aftensmad tilberedt af huset egen kok. Vi har et udvalg af dejlige vine, som i kan få en god snak med kokken om.

Hvis i vil ud og se hvad Falster kan bude på, så vil i inden for en radius af 15 minutters kørsel, kunne opleve Gåsetårnet og dets museum, gågaden i Vordingborg og gågaden i Nykøbing Falter, middelalderbyen i Nykøbing, Krokodille Zoo og det gamle traktor muserum, Møns Klint, Bogø og dens smukke natur og meget meget mere.

-Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores hjem
På Voldstedgaard er du vores personlige gæst, og vi gør alt for at du vil føle dig glad, forkælet og godt tilpas.